fit20 Lockdown serie aflevering 7 'Bloedsuikerregulatie'

Een paar jaar geleden heeft onderzoek aangetoond dat als je bewust bent van het effect van de inspanning die je doet dat effect veel groter is. Simpel gezegd, weet wat je doet dan gaat dat beter.

In de Lockdown series die wij 2 keer per week gedurende de Lockdown posten gaan we daarom een beetje de diepte in. Bram Kroeske, hoofd fit20 opleidingen én de beste trainer van fit20 gaat je meenemen in de wereld van spieren en spierkracht en hun invloed op zo'n beetje alles in je lichaam.

Hij doet dat aan de hand van de 10 biomarkers van je gezondheid. Deze biomarkers zijn een aantal jaren geleden in de VS vastgesteld. Een biomarker is een meetbare gezondheidsindicator.

Als je de Lockdown series volgt zal je (nog) beter begrijpen wat de fit20 training met je hele gezondheid doet. Dat zal het effect van je training enorm gunstig beïnvloeden. Zodra we in januari weer aan de bak mogen ben je dus mentaal supergoed voorbereid.

Bram gaat vandaag dieper in op je bloedsuikerregulatie. Veel mensen ontwikkelen in de loop van hun leven diabetes type 2. Kan je dit misschien voorkomen? En wat hebben jouw spieren en de manier waarop je ze gebruikt daar mee te maken? Dat hoor je in aflevering 7 van de Lockdown series!

P.S. Maandag 11 januari 2021 om 11.00 gaan we weer Live trainen met Bram...Heel fit20 Holland aan de Wall Squat. Mis 'm niet! Gaan we een nieuw record mee maken? Mocht je verhinderd zijn dan kan je deze afspraak natuurlijk verzetten want de live training blijft de hele week staan.